logotype
logotype
Новини
ШКОЛА! ШКОЛА! ШКОЛА!
Новини

18 септември 2018

Скъпи приятели,

Новата учебна година започна и няма да закъснее и новият творчески сезон на Арт компания "Нови звезди".

Очакваме Ви в единствената по рода си в България УИКЕНД ШКОЛА ЗА КРАСОТА И ЕТИКЕТ към Арт компания "Нови звезди"!

Тя се провежда вече 7ми сезон и децата, обучаващи се в нея, жънат успехи в България и по света. Програмата е интересна и насочена към цялостното развитие на участниците. Школата е подходяща за момичета и момчета на възраст от 4 до 16 години.

Първото занятие ще се проведе на 13 октомври 2018 г. от 13.30 на познатото място - София, Зона Б-5, ул. "Партений Нишавски" 2А - сграда МОНТФИЗ, ет. 2.

Занятията са всяка събота от 13.30 до 15.30.

Участието е с предварително записване, а местата са ограничени.

Побързайте да запишете Вашето дете и да стане част от нашата приказка!

Повече информация и записвания на тел. 0877 41 00 73 и Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

 
Честит първи учебен ден!
Новини

17 септември 2018

Хайде на училище!

Първият учебен ден е празник за всяко семейство, в което има дете на тази възраст. Арт компания "Нови звезди" се радва на своите ученици. За нас винаги и на първо място стои доброто образование и знанието. Това е гаранция за по-нататъшното развитие на децата ни.

По традиция, вече няколко години правим албум със снимки от първия учебен ден. Взимаме ги от Вашите страници на фейсбук. За тези, които сме пропуснали- моля пращайте ни Вашите вълнения от срещата с училището или детската градина запечатани на снимка. Ще ги добавим.

Постарахме се да качим снимки на всички, които сте част от голямото семейство на "Нови звезди" - сега, в миналото или пък сте участвали в наши събития.

Успешна учебна година и до нови срещи !

Албум със снимките вижте тук - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2205628312840691&__tn__=-UC-R

 
Фотосесия за KWIAT
Новини

1 септември 2018

Шест деца от Арт компания "Нови звезди" бяха избрани от нашите партньори KWIAT за рекламни лица на техните продукти. Те заснеха специална фотосесия за Националната кампания за профилактика на детското зрение. На рекламната визия виждате Елизабет-Амитис, Николета, Натали, Виктория, Михаела и Алекс.

Арт компания "Нови звезди" е партньор на кампанията за четвърта поредна година. В нашата Школа често говорим за здравето на децата и че е по-важно от всичко останало. Колегите ни от KWIAT напомнят, че много заболявания на очите могат да бъдат коригирани, ако се открият навреме в детска възраст. Всяко дете от 6 до 18 години може да си направи БЕЗПЛАТЕН очен скрининг в рамките на кампанията от 1 септември до 31 октомври. Не пропускайте шанса да се включите!

За да разберете повече, посетете страниците на KWIAT и Национална кампания на KWIAT за профилактика на детското зрение. Там ще научите и в кои избрани оптики в цялата страна можете да направите такъв преглед.

http://kwiat.bg/bg-nacionalna-kampaniya-na-kwiat-za-profilaktika-na-detskoto-zrenie

 

 
Stars of the World - Alexandra Princess Angel 2018
Новини

31 август 2018

Международният фестивал „Stars of the World – Alexandra Princess Angel” се проведе в курорта „Албена“. Организатор на събитието е Арт компания „Нови звезди“.

Фестивалната програма беше богата и интересна. Започна с Парад на нациите – всички участници облякоха своите народни носии и гордо развяха знамената на държавите си. Преминаха в тържествен парад из улиците на комплекс „Албена“, а гостите на комплекса им се възхищаваха и се снимаха с тях. Събитието продължи с представяне на делегациите в красивата зала „Атлантик“. Групите бяха подготвили и деликатеси и сувенири от своите страни, които подредиха на специални маси на държавите. В края на вечерта всички се запознаха с културата и кухнята на останалите държави, танцуваха заедно българско хоро и поставиха началото на незабравим фестивал.

Във Фестивала участваха 11 държави, а почетен председател на журито беше Бедрос Киркоров - баща на известния певец с български произход Филип Киркоров. Беше чудесен фестивал с много усмивки и настроение. Конкурсната програма се проведе в направления "Вокал", "Хореография" и "Мода". Проведе се и Вечер на Нептун, както и конкурс "Принц и Принцеса на Фестивала".

По решение на Арт компания "Нови звезди" Фестивалът носи името на Александра Тодорова от Поморие - детето, което насилствено си отиде от този свят на 8 години. Наградата на майката на Алекс - Ева Великова замина за Армения. Ерна Мирзоян грабна журито и публиката и взе голямата награда на фестивала. Но с изпълнението си в съпровод на барабани, тя грабна вниманието и на Ева. Момичето пое ангажимента да работи в Армения по инициативата против насилието над деца.

Победителите и албуми със снимки вижте в статията тук.

Продължение...
 
Победи във Филипините
Новини

8 август 2018

Новото приключение на Арт компания "Нови звезди" започна! Развълнуваната българска делегация отлетя за далечните Филипини.

В екзотичната столица Манила нашата група представи достойно България на Международния фестивал World Tourism Festival for Beauty Friendship and Fashion. Нашите прекрасни момичета бяха две - Елизабет Захариева на 11 г от Плевен като участничка, а Елизабет-Амитис на 7 г от София като миналогодишна победителка беше бъде член на Детското Звездно Жури.

Ръководител на делегацията беше Георгина Георгиева, директор на Арт компания "Нови звезди".

След почти 24 часов път - заедно с престоите по летищата - нашата делегация пристигна в Манила - столицата на островната държава Филипини. От самолета групата пристигна директно в залата и започна с първото събитие - церемония по получаване на ленти и вечер на приятелството. На следващия ден програмата продължи с репетиции, после модно шоу, шоу на талантите, вокал...

Последва представяне в национален костюм и интервю със журито, където нашата Елизабет Захариева се представи отлично. Тя изпя "Излел е Дельо хайдутин"и помолена от журито за песен на английски - изпя джаз силно аплодирана от публиката. После връчихме покани за участие в Международния фестивал "PRINCE & PRINCESS OF THE WORLD" 2019 г. Те се връчваха от Директора на фестивала Георгина Георгиева и носителката на наградата супер гран при от 2017 г Елизабет Амитис Абдулджалил. Децата бяха впечатлени и обещаха да посетят България през 2019 година.

И успехите не закъсняха! Върнахме се с толкова награди и удовлетвореност, че бързахме да споделим!

Елизебет Амитис Абдулджалил беше член на Международното детско звездно жури и като такава беше изключително уважавана и почитана. Всеки ден миналогодишните победителки участваха в различни събития. А на финала почти не слизаха от сцената. Тя връчи короната на новата победителка 2018 година. Амитис получи лента като посланик на света, почетен плакет и невероятно красива корона.

А нашата участничка Елизабет Захариева се окичи с четири ленти, два медала и два почетни плакета. Както сподели красавицата за нея най-важната награда е победата й като талант на фестивала. Тя пя народна песен, световен хит и джаз. Освен това Елизабет получи корона за победител в групата пре тиййн, награда за изявена красавица и наградата на фотографите за фотомодел.

Награда имаше и за националния директор г-жа Георгина Георгиева за отлична работа и подготовка на участниците. Връщаме се горди, че и този път защитихме достойно името на България и на Арт компания "Нови звезди".

 

Снимки:

Изпращане на делегацията - https://www.facebook.com/NoviZvezdi/posts/2111398055597051

Пристигане във Филипините и начало на конкурса - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2113139642089559&__tn__=-UC-R

Връчване на покани за България - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2117683068301883&__tn__=-UC-R

Награждаване - успехи във Филипините - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2119451724791684&__tn__=-UC-R

Завръщане в България - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2132926816777508&__tn__=-UC-R

 
Международен фестивал STARS OF THE WORLD - ALEXANDRA PRINCESS ANGEL
Новини

С удоволствие Ви каним на Международния фестивал „STARS OF THE WORLD – ALEXANDRA PRINCESS ANGEL”  2018.

Фестивалът ще се проведе от 26 до 31 август 2018 г. в курортен комплекс "Албена" и подкрепя едноименната кампания против насилието над деца „Александра – Принцесата Ангел“.

Организатор на фестивала е Арт Компания "Нови звезди" - София, България.

Номинации на фестивала - вокал, хореография, модел. Участниците и гостите ще се насладят и на богата съпътстваща програма.

Почетен председател на журито в номинация Вокал ще бъде Бедрос Киркоров - баща на Филип Киркоров и Народен артист на Русия.

Участниците в специалното направление „С песните на Филип Киркоров“ могат да получат от организаторите оригинални инструментали предоставени лично от певеца.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Уебсайт - http://www.stars-world-festival.com/index.php

Фейсбук - https://www.facebook.com/StarsWorldFestival/

 
Успехи в ХОЛИВУД 2018
Новини

17 юли 2018

Българската делегация замина за Световния шампионат на изпълнителските изкуства в Холивуд в ранното утро на 5 юли.

Официален представител за България е Арт компания "Нови звезди". Участниците тази година са Николета Филипова на 8 години от Пловдив и Десислава Бешкова на 17 години от Ловеч. С тях е и Президентът на компанията Петя Данданова - национален директор за България.

Първият ден се проведе съвещание на директорите от повече от 60 страни. След това програмата започна с регистрация на участниците. Нашата красива група в брандираните тениски на Арт компания "Нови звезди" се явиха, за да получат своите баджове и официални материали. На официалната Церемония по откриването нашата делегация беше облечена в народни носии и гордо развяваше табелата БЪЛГАРИЯ и знамената ни. Всички идваха да се снимат с нас и да се радват на групата ни, а настроението и емоциете бяха неописуеми.

Последва цял ден с обучения, мастер класове и уъркшопове. Нашите деца се включиха активно. Вече започна и конкурсната програма, в която Деси се представя в 5 номинации в направление ВОКАЛ, а Николета - общо в 6 номинации в направленията ХОРЕОГРАФИЯ и МОДА. Въпреки натоварената ни програма, успяхме да откраднем и няколко часа, за да опознаем Лос Анджелис. Посетихме Холивуд, снимахме се пред надписа, разходихме се по Алеята на Славата и в Долби тиътър, където звездите печелят Оскар, преминахме по булеварда на "Хубава жена" - Родео драйв, посетихме и още от символите на Холивуд и Лос Анджелис - филмовите студиа Universal Studios и кея и плажа Санта Моника. Желаем успех на българските участнички! А това, че са в Холивуд, вече е победа!

Прочетете повече информация и вижте снимки в статията тук.

Продължение...
 
Prince & Princess of the World 2018
Новини

26 юни 2018

Завърши Седмият международен фестивал World festival for beauty, talents & fashion "Prince & Princess of the World' 2018.

Фестивалът се проведе от 18 до 25 юни в курортен комплекс "Албена", а домакин на събитията беше новата перла в комплекса - 5 звездния хотел "Парадайс Блу".

Участваха деца и младежи от 16 държави от цял свят.

Вижте емоциите и прекрасните деца в албумите на фейсбук страницата ни:

Фейсбук страница - https://www.facebook.com/PrincessWorldFestival/

Вечер на нациите - https://www.facebook.com/pg/PrincessWorldFestival/photos/?tab=album&album_id=2306187159394859

Награда "Александра - Принцесата Ангел" - https://www.facebook.com/pg/PrincessWorldFestival/photos/?tab=album&album_id=2323342357679339

Международно жури - https://www.facebook.com/pg/PrincessWorldFestival/photos/?tab=album&album_id=2329611587052416

Церемония по награждаването - https://www.facebook.com/pg/PrincessWorldFestival/photos/?tab=album&album_id=2337671186246456

 

 
Международен фестивал
Новини

10 юни 2018

Скъпи приятели, още не е отшумял националния фестивал "Принц и Принцеса на България" и само след няколко дни започва Седмият Международен фестивал World festival for beauty, talents & fashion "PRINCE & PRINCESS OF THE WORLD" 2018.

Ето ги участниците. Отворете и снимките и подкрепете българските участници. Следете ни на страницата на фестивала.

Пристигат деца от 16 държави...Очаква ни невероятно лято в Албена...

Албум с участниците - https://www.facebook.com/pg/PrincessWorldFestival/photos/?tab=album&album_id=2289163387763903

 
Принц и Принцеса на България 2018
Новини

7 юни 2018

Шестият Национален конкурс „Принц и Принцеса на България“ 2018  се организира от Арт компания „Нови звезди“ и се проведе в курортен комплекс „Албена“.

В него  участваха  момичета и момчета на възраст от 4 до 16 години. За поредна година на морския бряг се събраха деца от всички краища на страната ни – Белово, Белене,Божурище, Велико Търново, Дупница, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Самоков,  София и др.

Участниците са победители и носители на специални награди от регионалните издания “Принц и Принцеса на България“ в различни градове. Надсловът, под който преминава всяко събитие от веригата е „Моя страна, моя България“.

Всеки ден беше изпълнен със събития. Четирите дни на Националния фестивал "Принц и Принцеса на България" 2016  се оказаха много кратки за толкова емоции. Комплексът беше станал по-красив, по цветен, по-усмихнат от присъствието на децата.

В първия ден се проведе Вечер на България. Той започна с пищен парад в комплекса. Участниците облечени в народни носии дефилираха, рецитираха български стихотворения и пяха български песни. Целият комплекс наблюдаваше с вълнение красивата патриотична гледка. Много от родителите също бяха облечени в народни носии и се включиха в представянето на своите родни градове. Те изненадаха журито и публиката с погачи,баници и други специалитети  и емоционално разказаха за  своите родни места, забележителности, празници… До късно залата на комплекса кънтеше, а вечерта завърши традиционно с хоро.

Вижте повече информацията в статията тук.

Продължение...
 
Фестивалът започна
Новини

3 юни 2018

Привет на всички от Албена.

Започна Шестият национален фестивал "Принц и Принцеса на България" 2018. На слънчевия бряг се събраха деца от 11 града на страната ни . По традиция първият ден беше посветен на България. Участниците се представиха в национална носия и разказаха за своите родни места. Вечерта приключи с песента на Емил Димитров "Моя страна, моя България".

Днес програмата продължава.

 
Участници в Националния фестивал
Новини

20 май 2018

Уважаеми дами и господа !

Започваме да публикуваме участниците в националния конкурс “ПРИНЦ И ПРИНЦЕСА НА БЪЛГАРИЯ“ 2018.

Той ще се поведе от 2 до 5 юни на морския бряг в КК „Албена“. Гласувайте за своите фаворити. Участникът с най-много харесвания ще получи класиране, което е с ранг на победител и материална награда.

Ще видите и членовете на детското звездно жури.

Знаете, че за градовете и местата, където не са провеждани конкурси е обявен Национален кастинг за директно участие на националния финал.

Ако имате въпроси или желаете да се запишете – звънете на телефон 0877 41 00 73 или пишете на поща Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , както и тук на лично съобщение.

Албума с участници вижте тук - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=1988845297852328

 

 
Марина в Арена Армеец
Новини

22 май 2018

Нашата звезда Марина Бадева беше избрана да завърши концерта "Аз обичам България" в подкрепа на Плевенската панорма с песента "Моя страна, моя България". Концертът се състоя на 22 май 2018 г. в зала "Арена Армеец" и публиката изслуша песента на крака.

Марина е носител на наградата "Принцеса на България" 2017 Супер Гран При, а "Моя страна, моя България" е мотото на Фестивала от самото му създаване - вече шеста поредна година. Със същата песен ще закрием и Националния конкурс "Принц и Принцеса на България" 2018, който ще се проведе от 2 до 5 юни в курорта "Албена".

Браво Марина ! Гордеем се с теб !

 

 
Принц и Принцеса на Пловдив 2018
Новини

18 май 2018

Конкурсът "Принц и Принцеса на Пловдив" 2018 се проведе за 6 поредна година. Домакин на събитието по традиция беше Военен клуб Пловдив.

Всички деца се предствиха достойно, всяко едно показа своя талант, а за финала дефилираха в официални тоалети.

Победителите и носителите на специални награди получиха покани за участие в Националния фестивал "Принц и Принцеса на България" 2018.

Вижте повече снимки в албума тук - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=1987511931318998

 
Принц и Принцеса на Белово 2018
Новини

17 май 2018

В град Белово за първи път се проведе регионалният конкурс "Принц и Принцеса на Белово" като част от националната верига "Принц и Принцеса на България" 2018.

Официален домакин на събитието беше НЧ "Св.Св.Кирил и Методий, а конкурсът се проведе със съдействието на община Белово.

Всички участници са поканени на Националния финал от 2 до 5 юни в курортен комплекс "Албена".

За списък с класирането и фотоалбум от събитието вижте фейсбук страницата ни тук - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=1978368682233323

 

 
Среща с Кмета на Плевен
Новини

13 май 2018

В навечерието на празника на град Плевен и регионалния конкурс "Принц и Принцеса на Плевен" 2018 се проведе среща с най-талантливите и изявени деца на Арт компания "Нови звезди" от град Плевен.

Срещата премина в изключително позитивна обстановка.

Господин Георг Спартански сподели с участниците и техните родители колко е щастлив с успехите на децата от Плевен и колко вярва в тяхното по-добро бъдеще. Г-ца Петя Данданова - президент на компанията връчи почетна грамота на кмета и специална награда - ръчно изработена скулптура по дизайн на Арт компания "Нови звезди".

Всички деца получиха подаръци от общината, а между двете институции бяха планирани бъдещи съвместни събития.

Фотоалбум вижте тук - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=1966329743437217

 
Принц и принцеса на Плевен 2018
Новини

14 май 2018

На 14 май 2018 година се проведе за втори път регионалния конкурс "Принц и Принцеса на Плевен" 2018. Домакини отново бяха НЧ "Извор 1959", на които изказваме нашата благодарност.

Децата се представиха в три тура. Всеки от тях се вълнуваше, но като че ли вълнението на родителите беше по-голямо. В първия тур участниците дефилираха в специално брандирани тениски. Във втория тур всички показаха своите таланти, в третия всички дефилираха в официални тоалети.

Организаторите изтъкнаха, че това не е конкурс за красота, а конкурс за характери и има възпитателен ефект върху децата.

Очакваме всички на Националния финал "Принц и Принцеса на България" 2018, който ще се проведе от 2 до 5 юни в курортен комплекс "Албена".

Списък с наградите и фотоалбум със снимки от конкурса вижте на фейсбук страницата ни - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=1974687372601454

 
Конкурс в Самоков 2018
Новини

27 април 2018

В препълнената зала на Младежкия дом - Самоков и невероятното домакинство на неговия директор Латинка Щъркелова се проведе за шести път конкурсът "Принц и Принцеса на Самоков" - част от националната верига "Принц и Принцеса на България" 2018.

Участниците бяха на възраст от 4 до 15 години и бяха разпределени в три възрастови групи.Конкурсът премина под надслов "Моя страна, моя България" и в първия тур децата дефилираха в брандирани тениски и български знаменца в ръцете. Във втория те показаха своите таланти - от стихчета, песни, танци та чак до... игра на шах. В третия тур участниците дефилираха с официални тоалети.

Имаше специално детско жури от миналогодишни победители в състав - Виктория Шукейн, Доника Баракова, Елена Несторова, Виктория Кленова и Християна Стефанова . Благодарим на нашите специални партньори от вестниците "Самоков 365" и "Приятел", както и на "Си комерсиал7" за раздадените лакомства на децата. От името на Доника Баракова децата получиха специални подаръци . Вкусната и красива торта бе предоставена от сладкарница "Захарно петле", за което им благодарим.

Всички деца получиха покана за участие в Националния фестивал "Принц и Принцеса на България", който ще се проведе от 2 до 5 юни 2018 в курорта "Албена"

Списъка с награди и албум със снимки от Фестивала вижте в албума във фейсбук страницата ни - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=1950112221725636

 
Конкурс в Дупница 2018
Новини

25 април 2018

За седма поредна година в Дупница се проведе конкурсът "Принц и Принцеса на Дупница" 2018, организиран от Арт компания "Нови звезди".

Участие в него взеха 30 деца на възраст от 3 до 13 години. Конкурсът се проведе с подкрепата на фирма "Български моден свят", която направи подаръци на всички участници, както и талони за 5 процентно намаление при покупка в магазина на фирмата. Традиционно вече седма година сладкарски цех "Наташа 74" твори изключително красива и вкусна торта за децата и ние им изказваме изключителна благодарност. A красивата обстановка беше благодарение на дългогодишните ни партньори от Сватбена и парти агенция "Менди".

Всички деца получиха специални ленти, момиченцата - екслузивни корони и подаръци за всички деца. Награда определиха и членовете на детското звездно жури - досегашни победители и участници в международни фестивали - Лияна Георгиева, Симона Георгиева, Моника Стоянова, Борис Стоянов, Валерия Дакова. Участниците са поканени да Националния фестивал "Принц и Принцеса на България" 2018 в Албена от 2 до 5 юни 2018 г.

Вижте списъка с награди и албум със снимки от конкурса на фесйбук страницата ни - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=1947395111997347

 
Конкурс в София 2018
Новини

21 април 2018

В съботния ден сградата на НЧ"Св.Св.Кирил и Методий - 1924" в София се изпълни с детски смях, талант и красота.

За седми път се проведе конкурсът "Принц и Принцеса на София" като част от националната верига "Принц и принцеса на България" 2018.

Децата дефилираха в три тура - с спортно елегантен стил с брандирани тениски; с талант като всяко едно от децата пееше, рецитираше, танцуваше, рисуваше; и трети тур с официални празнични тоалети и костюми.

Журито, което се председателстваше от Георгина Георгиева - директор на детските конкурси в Арт компания "Нови звезди" и членове - Томи Йовчев - секретар на читалището, Александра Петрова - рекламен агент, Мария Стоянова - бизнесмен и мисис България - съвършенство и Златка Ивановаа- бизнесмен и представител за град София бе затруднено. Свое решение взе и звездното детско жури в състав - Елизабет-Амитис Абдулджалил - Принцеса на България - супер гран при и на редица международни награди, Никол Иванова - Принцеса на България - супер гран при и победител на международни фестивали; Михаела Стоянова - Принцеса на България - форевър и победител в Международен фестивал в Анталия, Турция, Виктория Янева - Принцеса на София - гран при и възпитаник на Арт компания "Нови звезди".

Участниците получиха ленти, ексклузивни корони и подаръци. Така също и покани за участие в Националния финал в Албена, който ще се проведе от 2 до 5 юни 2018 г.

Списък с награждаването и повече снимки от събитието вижте в албума във фейсбук страницата ни - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=1941178505952341

 


Страница 1 от 13