logotype
logotype
Едно българско дете на Седмицата на висшата мода в Москва Mercedes Benz Fashion Week 2018
Новини

12 март 2018 г.

Едно българско дете на Седмицата на висшата мода в Москва  MERCEDES BENZ FASHION WEEK RUSSIA 2018

В Москва за пореден път се проведе Седмицата на висшата мода MERCEDES BENZ FASHION WEEK RUSSIA 2018.  Вече няколко години Арт компания „Нови звезди“ изпраща свои участници в дефилетата, благодарение на сътрудничеството  с Арт фешън  - Москва. Тази година в модните дефилета участва 7 годишната Елизабет – Амитис Абдулджалил.  Тя участва в четири ревюта и показа характер, на който могат да завидят много възрастни. В три поредни дни ставане преди 6 часа, пътуване до самия център на Москва / Седмицата се провеждаше в Манежа – на стотина метра от входа на Кремъл/, после премерване на тоалетите, прическа и грим от професионалисти, репетиции на огромния подиум, дълго изчакване до часа на ревюто, снимки, самото ревю, когато хилядната публика е вперила поглед в теб и ти трябва да си безупречен. Аплодисменти. Следва пътуване към хотела, заспиване в таксито и така до другия ден. Но пък удовлетворението  е нещо, което никой не може да ти подари ей така, на готово…Всичко това е награда за неуморния труд - всяка събота на Школа в Арт компания „Нови звезди“, на балет, на пиано, множество международни конкурси.  Майката Златка Иванова споделя, че като я гледа такава мъничка на този огромен подиум, като гледа нейната уверена походка, усмихнатото и лице и не може да спре да се вълнува. Тя и Президентът  на Арт компания „Нови звезди“ Петя Данданова си дават сметка, че на същия този подиум дефилираха модели с колекция на световно известния Слава Зайцев и много други изявени представители на световната мода. И редом с тях и нашата мъничка Амитис.

Тя участва на ревюта на известната дизайнерка Кристина Кибовская – официални тоалети в две излизания, едно дефиле в спортна колекция ART& FASHION BY KRISTINA KIBOVSKAYA и дефиле на CHOUPETTЕ.

Снимките, които прилагаме отразявате участието в четирите дефилета, премерване на тоалетите, предварителните репетиции, туристическа обиколка на Кремъл и телевизионната кула „Останкино“.

Снимки и информация Арт компания „Нови звезди“

Снимки вижте в албума във фейсбук тук - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=1892968307440028