logotype
logotype
Конкурс в Самоков 2018
Новини

27 април 2018

В препълнената зала на Младежкия дом - Самоков и невероятното домакинство на неговия директор Латинка Щъркелова се проведе за шести път конкурсът "Принц и Принцеса на Самоков" - част от националната верига "Принц и Принцеса на България" 2018.

Участниците бяха на възраст от 4 до 15 години и бяха разпределени в три възрастови групи.Конкурсът премина под надслов "Моя страна, моя България" и в първия тур децата дефилираха в брандирани тениски и български знаменца в ръцете. Във втория те показаха своите таланти - от стихчета, песни, танци та чак до... игра на шах. В третия тур участниците дефилираха с официални тоалети.

Имаше специално детско жури от миналогодишни победители в състав - Виктория Шукейн, Доника Баракова, Елена Несторова, Виктория Кленова и Християна Стефанова . Благодарим на нашите специални партньори от вестниците "Самоков 365" и "Приятел", както и на "Си комерсиал7" за раздадените лакомства на децата. От името на Доника Баракова децата получиха специални подаръци . Вкусната и красива торта бе предоставена от сладкарница "Захарно петле", за което им благодарим.

Всички деца получиха покана за участие в Националния фестивал "Принц и Принцеса на България", който ще се проведе от 2 до 5 юни 2018 в курорта "Албена"

Списъка с награди и албум със снимки от Фестивала вижте в албума във фейсбук страницата ни - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=1950112221725636