logotype
logotype
За нас
За нас - Дейност

Добре дошли на страницата на Арт компания "Нови звезди"!


Арт компания "Нови звезди" е създадена в началото на 2012 г. и вече 7 години работи с деца от цяла България, като организира регионални, национални и международни събития.

Чрез дейността си подпомагаме цялостното развитие на децата. Работим за изграждане на качества като отговорност, трудолюбие, патриотизъм, мотивация и желание за развитие.

В голямото семейство на "Нови звезди" децата създават значими за тях отношения и приятелства, които поддържат, независимо къде живеят.

Търсим и развиваме талантливи и умни деца и даваме възможност за тяхната реализация.

За участие във всички събития на Арт компания "Нови звезди" децата се подготвят в постоянна уикенд Школа за красота и етикет с разнообразна програма за цялостно възпитание и развитие.

В рамките на Школата се провеждат срещи с известни личности от серията "Искам да стана звезда като...".

Децата, успешно завършили Школата, получават сертификат и шанса да участват в модни ревюта, фотосесии, кастинги, конкурси и т.н.


Арт компания "Нови звезди" организира:

- Национален конкурс „Принц и Принцеса на България“ с постоянна тема „Моя страна, моя България“; децата могат да получат покана за участие след успешно представяне в мрежа от предварителни регионални кастинги и конкурси.

- Международен фестивал World festival for beauty, talents & fashion "Prince & Princess of the World"; през 2019г ще се проведе осмото издание на Фестивала с участници от повече от 20 страни от 5 континента;

- Международен форум за таланти "Stars of the World" в различни направления - вокал, хореография, мода, актьорско майсторство и др.;

- Празници на детската мода - единственото събитие в България с ревюта на детска и младежка мода от български и международни фирми;

- Съорганизатор на фестивала „Кръстопът на музите“ /съвместно с НЧ "Св. Св. Кирил и Методий 1924"/; през 2019 ще се проведе 15тото издание на Фестивала;

- Коледен бал на принцовете и принцесите;

- Кампания против насилието над деца "Александра - Принцесата Ангел";

- Кампания за патриотично възпитание "Аз съм Българче!".


Арт компания "Нови звезди" е представител за България за редица международни конкурси.

Компанията избира и подготвя българските делегации на фестивали в Русия, Полша, Чехия, Латвия, Турция, Украйна, Доминикана, САЩ и др.

Арт компания "Нови звезди" за трета поредна година през 2019 г. е лицензиран представител на Световния шампионат на изкуствата WCOPA в Холивуд, САЩ. Всички български участници досега са пожънали успехи, като сред тях е Елия Тодорова, която след пътуването си в Холивуд спечели X Factor като част от квартета 4MAGIC.

 

Календар на събитията по години вижте тук.

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

 

Фейсбук страница:

https://www.facebook.com/NoviZvezdi

Youtube канал:

https://www.youtube.com/channel/UC89fAS56IWY05kGOKaJeBmA

https://www.youtube.com/user/georginag1000

Международен фестивал World festival for beauty, talents & fashion "Prince & Princess of the World":

http://princessworldfestival.com/

https://www.facebook.com/PrincessWorldFestival/

Международен фестивал "Кръстопът на музите":

http://krastopatnamuzite.com/