logotype
logotype
Бал на принцовете и принцесите
Коледен бал на принцовете и принцесите 2015
Направления - Бал на принцовете и принцесите

 

Коледен бал на Принцовете и Принцесите 2015

Арт компания „Нови звезди“ организира за четвърти пореден път Коледния бал на Принцовете и Принцесите.  В  столичния Парк хотел Москва се събраха над 200 деца и техните родители и близки.

За голямото семейство на Арт компания „Нови звезди“  изтичащата 2015 година е изключително богата на събития и успехи.

За повече информация, снимки и видео отворете статията.

Продължение...
 
Коледен бал на принцовете и принцесите 2014
Направления - Бал на принцовете и принцесите

„Деца и Звезди против насилието над деца“

Десислава, Стефан Диомов и „Сигнал Трибют“ пяха на Коледния бал на Арт компания „Нови звезди“

Традиционният Коледен бал на Арт компания “Нови звезди” се проведе на 21 декември 2014 в зала 11 на НДК. Той  премина под надслов “Звезди и деца против насилието над деца”. Посветен е на паметта на Александра – принцесата Ангел от Поморие.

Невероятно украсената зала на най- големия културен център на България събра децата на компанията, които пяха и танцуваха.

Специални гости, които подкрепиха проекта бяха  известният български композитор Стефан Диомов, който пя заедно с Радина Пенкова. „Сигнал трибют бенд“ поздрави публиката с изпълнения заедно с Преслав Кунев. Проектът беше подкрепен и от певицата Десислава.

Организаторите благодарят на националните федерации по художествена и спортна гимнастика, чиито състезатели демонстрираха уменията си на сцената и подкрепиха идеята.

За повече информация, снимки и видео отворете цялата статия.

Продължение...
 
Коледен бал на принцовете и принцесите 2013
Направления - Бал на принцовете и принцесите

Коледен бал на принцовете и принцесите

Невероятната зала на „Рейнбоу плаза“ едва побра красотата и емоциите на малките принцове и принцеси, които се събраха на своя Коледен бал. Децата дойдоха със своите родители и близки от цяла България.

Организаторите от Арт компания „Нови звезди“ представиха двучасов концерт спектакъл на най-изявените си таланти. Имаше и гост – изпълнители и модни ревюта.

За повече информация, снимки и видео - отворете статията.

Продължение...
 
Коледен бал на принцовете и принцесите 2012
Направления - Бал на принцовете и принцесите

Коледен бал на принцовете и принцесите 2012

В Гранд хотел "София" се проведе благотворителният Коледен бал на принцовете и принцесите, организиран от Арт компания "Нови звезди".

Специално за събитието гост на децата беше внукът на легендарния джазмен Луис Армстронг - Чарли.

Той впечатли всички с гласа си, напомнящ точно на Сачмо. Освен с природната си дарба, всички забелязаха и друго негово качество - огромната му любов към децата.

За събитието пристигнаха 50 деца от цяла България. Като истински принцове и принцеси те дефилираха в бални рокли и фракове. При тях дойде дядо Коледа и им донесе подаръци, а също хапнаха вкусна торта по случай рождения ден на Арт компания "Нови звезди".

Ако желаете да видите още информация, снимки и видео, моля отворете статията.

 

Продължение...