logotype
logotype
Ревю на KWIAT
Новини

11 октомври 2017

Арт компания "Нови звезди" за трета поредна година подкрепя и активно се включва в кампанията за профилактика на детското зрение, организирана от българската марка очила "Kwiat".

В рамките на кампанията се проведе ревю-спектакъл в центъра на София в Park City Center. Програмата откриха и закриха децата от Арт компания "Нови звезди". Никол Иванова започна с песента "Притурила се е планината". В модното дефиле на спортисти и известни личности се включиха президентът на Арт компания "Нови звезди" Петя Данданова, която дефилира с Андреа Борисова. Елизабет-Амитис Абдулджалил дефилира заедно с Гери Дончева, а Никол Иванова - с Ива Екимова и Теди Кацарова. Събитието завърши с песента "Щурче", изпята от Андреа Борисова.

Сред останалите личности бяха олимпийските шампиони Йордан Йовчев и Тереза Маринова, гимастичките от националния отбор, Евгения Калканджиева и др. Кампанията на "Kwiat" носи посланието, че здравето е най-важно. До края на месец октомври всички деца могат да си направят безплатен скрининг и да получат съвети как да се грижат за своето зрение. Благодарим за отличното партньорство на KWIAT.

Снимки вижте в албума тук - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=1685107074892820