logotype
logotype
Коледен бал на принцовете и принцесите 2013
Направления - Бал на принцовете и принцесите

Коледен бал на принцовете и принцесите

Невероятната зала на „Рейнбоу плаза“ едва побра красотата и емоциите на малките принцове и принцеси, които се събраха на своя Коледен бал. Децата дойдоха със своите родители и близки от цяла България.

Организаторите от Арт компания „Нови звезди“ представиха двучасов концерт спектакъл на най-изявените си таланти. Имаше и гост – изпълнители и модни ревюта.

За повече информация, снимки и видео - отворете статията.

Събитието се проведе съвместно с носителките на титлите “Мисис Баба” и подкрепихме инициативата на К.Г.Б. – Клуб на Готините Баби. Със средствата събрани на Коледния базар ще се финансира обучението на талантливи студенти с увреждания.

Благотворително бяха  издадени и два годишни календара. Единият от тях е с най-изявените деца през годината. Другият е с участието на най-малките нови звезди – бебетата от 0 до 2 г. Те се представиха и в самостоятелно дефиле със своите родители.

На сцената пяха и танцуваха едни от най-талантливите деца на България. Изявиха се малките звезди Радина Пенкова, Петър Тодоров, Патриция Колева, Илиaна Костадинова, Габриела Заркова, Тодор Костов, София Стоянова, Йоана Анжел Игнатова, Миа Колева.

Откриването беше грандиозно с Мажоретен състав при читалище- паметник „Отец Паисий“ – гр. Самоков с ръководител Теменужка Янкова. В програмата взеха участие вокална група „Кристалчета“ с ръководител Васи Бошнакова от Певческата Школа на Катина Димитрова; вокална група „Мики Маус“ с ръководител Вяра Панталеева; клуб по спортни танци „Велбъжданс“ с ръководител Десислава Камчева – гр. Кюстендил.

Зрителите се насладиха на истинско модно ревю на току-що дипломираните модели от Школата за мода и етикет на Арт компания „Нови звезди“. Децата представиха колекция есен-зима на модната марка “Carnival Kids”.

Имаше ревю и на официални тоалети за абитуриенти и булки. Колекцията беше на Модна къща „Диома“ – Мария Диомова. Младежката линия представиха топмоделите на „Нови звезди“. Приказните булчински рокли бяха показани под живото изпълнение на Албена Танева от носителки на титлата „Мисис България“.

Специални гости на събитието бяха директорите на Организацията „Мис Румъния“, които останаха очаровани от добрата организация и талантливите деца. Те поканиха организаторите от „Нови звезди“ да бъдат специални гости в новогодишна програма на румънската националната телевизия и да представят подбрани свои таланти и фолклорна програма.

Всички деца получиха подаръци от организаторите, К.Г.Б. – Клуб на готините баби, издателство „Световна библиотека“ – детски енциклопедии „Защо“, туристическа агенция „Дари травел“. Събитието подкрепиха и сладкарници „Неделя“ и „Мери Кетъринг“.

На всички наши деца, родители и партньори желаем весели празници и до нови срещи през 2014 година!

Арт компания „Нови звезди“

 

Видео:

Повече снимки можете да видите на фейсбук страницата ни : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.769825903031000.1073741951.361195287227399&type=3